Suzanne Sanders

Zang lerares Suzanne geeft wekelijkse zangles bij ProStudios.Biografie

Suzanne begon op haar 9e met zingen. Zij starten op een kinderkoor, nam daarna musical zanglessen en combineerde dit later met gitaar zodat zij zelf haar eigen liedjes kon schrijven.

Tijdens het leren zingen is haar voorliefde voor theater ontstaan en tot op heden zie je dat terug in haar muziek, presentatie en samenwerkingen.

Tijdens haar studie: Albeda Muzikant/Producer, stond Suzanne als finalist in de finale van de Music Matters Awards van Rotterdam. Ook bracht Suzanne Sanders tijdens de afronding van deze studie haar eerste album uit genaamd: MyStorieS. Dit deed zij onder de gelijknamige artiestennaam Suzanne Sanders. Op dit album heeft Suzanne samen gewerkt met diverse instrumentalisten en word er op het album een brug gelegd tussen klassieke instrumenten als: viool, harp en contrabas en elektrische instrumenten als: elektrische gitaar, drums en keyboard.

Naast uitvoerend artiest is Suzanne sinds april 2018 creatief ondernemer en begeleid zij gehandicapten mensen met het maken van muziek. Ook is Suzanne als acteur werkzaam bij de real life experience ‘Prison Escape’. In mei 2018 startte zij met de Cursus Vocal Education (CVE) aan het Conservatorium van Amsterdam. In februari 2019 studeerde zij af en vanaf heden is zij werkzaam als gecertificeerd zangdocent. Ze geeft wekelijkse zanglessen bij ProStudios in Den Haag.

De zanglessen kunnen in het Nederlands of Engels en zullen gegeven worden met de technieken EVTS en CVT. Iedereen is welkom.

Wil jij meer dan zingen onder de douche, droom je van op het podium staan of vind je zingen gewoon ontzettend leuk? Meld je dan aan voor een gratis proefles!!

Luister Suzanne op Spotify hier: https://open.spotify.com/album/2TFSA1nA9HHJBeD3byWYp5?si=mdcSGApqQ_y13PZujR6Zng