Sébastienne Hol

Zang lerares Sébastienne geeft wekelijkse zangles bij ProStudios.Biografie

Sébastienne Hol (20) begint haar zangcarrière op zesjarige leeftijd in de zangroep “Kids-Bizz”. Haar kinderdroom is dan ook ‘zangeres worden’. Terwijl ze opgroeide verwachtte iedereen dat dat zou veranderen maar de droom bleef hetzelfde en zo besloot ze op elfjarige leeftijd naar de “HAVO voor Muziek en Dans” te gaan, de vooropleiding van het conservatorium in Rotterdam en later naar het “Albeda College Muzikant/Producer”. In 2014 is ze begonnen zanglessen/zangcoaching te geven aan anderen. Ze vindt het geweldig om haar passie over te kunnen brengen en anderen te kunnen enthousiasmeren voor zang/muziek.

Ze is op dit moment druk bezig haar pop/jazz nummers in een album te toveren, ze zal in januari schitteren in de jaarlijkse “Panto” van de Engelstalige theatergroep “I.D.E.A.” en ze geeft wekelijkse zanglessen bij ProStudios in Den Haag.

De zanglessen kunnen in het Nederlands of Engels en zullen gegeven worden met de technieken EVTS en CVT. Pop, rock, jazz, musical is allemaal mogelijk. Iedereen is welkom.

Wil jij meer dan zingen onder de douche, droom je van op het podium staan of vind je zingen gewoon ontzettend leuk? Meld je dan aan voor een gratis proefles!!

Luister Sébastienne hier: https://open.spotify.com/track/7lWwoxCbqGbBJ5Paaf0f4C